El nostre equip

Carolina Cadevall

 

Psicòloga amb menció clínica, especialitzada en rendiment artístic i esportiu, criminòloga i professora de pilates i dansa. Amb més de quinze anys d’experiència en projectes de caràcter comunitari i artístic. En constant aprenentatge i formació en matèries de diverses branques però sempre relacionades en l’atenció a la persona. Focalitzada en iniciatives amb i per a la persona des de la proximitat, l’escolta i l’observació, cercant solucions creatives a les dificultats i apostant per la diversitat com a valor afegit i font d’aprenentatge, de creixement personal i social. Moguda per a la participació i creació d’accions a favor de la igualtat, el respecte i el foment de la salut i el benestar de les persones.

 

Psicòloga especialitzada en psicopatología infanto juvenil. Amb experiència en centres ocupacionals, educació inclusiva i reeducacions. En constant formació en àmbits de la psicologia clínica, atenció precoç i neuroeducació. Actualment exercint pràctiques a l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu i a l’Institut de Diagnòstic i Atenció Psiquiàtrica i Psicològica amb l’objectiu d’ajudar als nens i nenes a desenvolupar les habilitats i capacitats necessàries per aconseguir que puguin portar a terme totes les activitats de la manera més independent i satisfactòria possible, tenint en compte les característiques individuals de cadascun. Motivada per la millora de la salut mental en la societat i treballant amb iniciatives que ho facin possible.

Andrea Ruiz
Carolina Morral

 

Psicòloga general sanitària, Màster en psicoteràpia integradora i en Actualització en Intervenció Psicològica i Salut Mental. Experiència en centres privats i en l’Hospital de Mataró atenent a joves, adults, famílies i parelles amb problemàtiques diverses. Des de la seva vocació com a psicòloga, el seu objectiu és participar en la millora de vida de totes aquelles persones que ho necessitin. Des de l’escolta, l’acompanyament, l’empoderament, l’atenció a les necessitats i l’ajuda en l’adquisició de recursos i eines que permetin a la persona avançar en els seus objectius de millora i de benestar. Li agrada treballar des d’una perspectiva integradora, ja que aquesta li permet oferir un servei adaptat a la persona i al seu cas en particular.

 

Graduada el 2018 en Psicologia per la UAB, amb menció en clínica infantil i adults. A partir d’experiències en les pràctiques i en voluntariats anteriors, comença a endinsar-se en el món de la intel·ligència emocional i comença a treballar el seu desenvolupament en els nens i les nenes. En aquest mateix any inicia el Màster d’Ecologia Emocional, per especialitzar-se en la intel·ligència emocional i com la utilitzem per a relacionar-nos amb el nostre entorn, que finalitza el 2020. Paral·lelament, a finals del 2019 inicia el Màster de Psicopedagogia a la UOC. Durant aquests dos anys ha estat especialitzant-se en l’acompanyament des de la base de la intel·ligència emocional, i totes les capacitats relacionades; i ha acompanyat a persones en la seva recerca de feina i maximització de les seves competències com a orientadora laboral, sostenint i acompanyant les diferents realitats que els acompanyava.

Irene Jornet
Irene López

 

Psicòloga. Ha treballat des del mon educatiu formal i no formal en intervenció amb infants i adolescents i les seves families en diferents programes d’educació formal i no formal i d’acció social. Formació sistèmica i trajectòria en la intervenció terapèutica amb families des del model sistèmic relacional.

 

Psicòloga sanitària habilitada especialitzada en adults. Bagatge professional que parteix d’una formació universitària enfocada en treballar les cognicions i les conductes que incideixen en el malestar i/o benestar de les persones. Curiositat que l’impulsa a formar-se en teràpia Gestalt, donant-li més espai al cos, a les emocions i a la creativitat. Aquest ventall li permet acompanyar adaptant-se a les necessitats de cadascú/cadascuna. Entén la teràpia com un viatge que permet connectar amb els propis recursos i limitacions, integrant una mirada més compassiva cap a un/a mateix/a.

Judith Bernaus
María Quintero

 

Psicòloga sanitària i educativa, especialitzada en teràpia familiar, comunicació, emocions, aprenentatge i desenvolupament. El seu objectiu professional és afavorir el desenvolupament dels recursos interns per a la millora del nivell de benestar i de la qualitat de vida individual i familiar. Amb aquesta finalitat, treballa a partir de les fortaleses, les relacions saludables, els processos d’aprenentatge i la construcció de la resiliència. També és formadora (Educació Emocional, Prevenció de la Violència i Comunicació No Violenta). Entre les estratègies de la Psicologia més utilitzades en les seves intervencions són la mirada sistèmica i socio-constructivista, la Intel·ligència Emocional, la Comunicació No-Violenta i un conjunt d’eines adquirides al llarg de la seva pràctica professional (metodologia cognitiu-conductual, tècniques de relaxació, d’expressió corporal i de teatre). Està en formació continuada, actualment en Teràpia Familiar Sistèmica a Sant Pau i en grups de pràctica de Comunicació NoViolenta.

 

Va cursar Diplomatura en Infermeria a la Universitat de Barcelona. Posteriorment va fer el Grau en Psicologia amb menció clínica a la UNED i el màster d’Ecologia Emocional de la Fundació Àmbit. Durant aquest temps ha treballat com a treballador familiar com autònom ajudant a famílies amb persones dependents, des de el 2014 com a infermer d’atenció primària al Institut Català de la Salut. Més recentment va estar un any a la comunitat terapèutica de Projecte Home, treballant amb persones amb problemes d’addiccions i des de 2019 com a professor d’estadística a la UNED.

Ramon Palacios
Berta López

 

Psicòloga general sanitària, Llicenciada en psicologia el 2005, Màster en Atenció Precoç i Postgrau en Psicopatologia Infanto-Juvenil, Formació en teràpia familiar sistèmica i Actualització en Intervenció Psicològica. Experiència pràctica en CDIAP Hospital de Vic i CDIAP Taulí – Sabadell. Experiència professional en trastorns emocionals i de conducta Infanto-juvenils i en Teràpia Familiar Sistèmica tot dirigint el centre privat Centre Psicològic Sabadell, atenent a joves, adults, famílies i parelles amb problemàtiques diverses. Treballa des d’una vessant integradora, facilitant a la persona obrir-se camí de forma autònoma en la resolució de la seva problemàtica i acompanyant a la resolució dels conflictes interns instaurats en la dinàmica personal i/o familiar.